emci.nl

Top 5 bezichtigingen van de ABC-eilanden

Geplaatst op

Wanneer je van plan bent om een bezoekje te brengen aan de ABC-eilanden zijn er een hoop dingen om te bezichtigen. Waar moet je beginnen en wat zijn de bezichtigingen die je echt moet zien? In deze blog vind je alles over de bezienswaardigheden je moet hebben gezien!

Excursie Klein Curacao en Klein Bonaire

Wat is een mooier dan een eiland? Een eiland van een eiland! Wanneer je jezelf in Bonaire of Curaçao bevindt is het zeker waard om een kijkje te nemen aan de kleine aangerende landen van Curaçao en Bonaire. Excursie Klein Curacao bevat onder andere een schip wrak en een vuurtoren. Wanneer je echt een onbewoond eilandgevoel wil ervaren moet je een toch maken naar Klein Bonaire!

Talloze stranden en baaien

De ABC-eilanden worden omringd door talloze witte parel stranden en kraakhelder blauw water. Een mooi stand is niet ver weg vanuit elke locatie op de eilanden. Huur een scooter om de mooiste stranden te bereiken. Een stranddagje mag tijdens je bezoek van een van de ABC-eilanden absoluut niet ontbreken.

Snorkelen en duiken

Wanneer je een mooi strand hebt bereikt is het zeker waard om een kijkje te nemen onder water. Kies ervoor om tijdens een boottocht te duiken of snorkelen. Je zult versteld staan van de dingen die je onder water kunt zien. Prachtige vissen en vooral schildpadden zijn te zien in het water rondom de ABC-eilanden.

Willemstad

Wanneer je een bezoekje brengt aan Curaçao is het zeker waard om Willemstad te bezoeken. Willemstad is de hoofdstad van Curaçao en de voormalige hoofdstad van alle ABC-eilanden. Willemstad bevat veel kleurrijke huizen waarvan men zegt dat het op Nederlandse architectuur lijkt. Vandaar dat Willemstad vaak klein Nederland wordt genoemd.

Grotten op Aruba en Bonaire

Wie aan de Aruba of Bonaire denkt zal gelijk aan een zonnig eiland denken met prachtige stranden. Hoewel dit waar is, is er nog veel meer te ontdekken op deze twee eilanden. Aruba heeft twee prachtige grotten om te bezichtigen namelijk de kalksteengrotten van National Park en de Guadirikiri Grotten. Ook Bonaire beschikt over prachtige grotten. Er zijn wel honderden grootten, zowel natte als droge.

Gerelateerde berichten

Auto huren in Rotterdam en met de boot naar Engeland of zonder auto naar Engeland?

Stel, je bent in Rotterdam en je droomt van een reis naar Engeland. Nu sta je voor de keuze: moet je een auto huren in Rotterdam en met de boot naar...

Lees meer

Over ons

We nemen graag interessante onderwerpen met je door. Lees snel onze leuke blogs!

Contactgegevens

Via info @ emci.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden