emci.nl

Beleggen en investeren als wereldreiziger vanop uw zeiljacht: Tips

Geplaatst op

U bent een hardwerkende ondernemer of een succesvol kaderlid van een bloeiend bedrijf. In dit geval kan het zijn dat u leeft volgens het motto: “Work hard, play hard”.

Misschien heeft u in deze context reeds uw droom verwezenlijkt, zijnde het aankopen van een luxe zeil- of motorjacht. Want wie droomt er nu niet van om geregeld de diepblauwe zee in te varen met een zachte zeebries die door uw haren (of wat er nog van overblijft) blaast. Het is de perfecte manier om alle stress van u af te gooien en terug één te worden met Moeder Natuur.

Het bezitten van een jacht biedt u tal van mogelijkheden en opportuniteiten om de wereld te verkennen. Misschien wenst u wel een zeilvakantie met uw familie te organiseren om de Griekse eilanden te verkennen. Of misschien wilt u deel gaan uitmaken van de internationale jet set om de ultieme feestjes in Saint-Tropez bij te wonen… Alles kan, het maakt niet uit. Met een jacht ligt de wereld aan uw voeten. Maak er gebruik van vooraleer u geveld wordt door Pietje De Dood.

En net doordat u met uw eigen jacht een hele internationale mindset en levensstijl verwerft, is het ook belangrijk om even stil te staan bij het beheren en beleggen van uw vermogen. Het is niet omdat u vaak op schok bent met uw jacht (oververdiend trouwens na al dat harde werk), dat u hierdoor bijvoorbeeld niet meer zou kunnen beleggen in onroerend goed. Zelf huisbaas spelen is niet nodig!

Het is mogelijk om uw vastgoedportefeuille op passieve wijze uit te bouwen, perfect en exact wat u nodig heeft als wereldreiziger die vaak voor langere periodes elders vertoeft. U kan investeren in vastgoed overal ter wereld via een passieve investeringsformule waarbij de bouwpromotor instaat voor alles (beheer, onderhoud, verhuur, schade, leegstand, enzovoort).

En indien u goed uitkijkt, kan u een passieve vastgoedbelegging selecteren waarbij u kunt genieten van een gewaarborgd huurrendement. Dit betekent dat de aanbieder van het investeringsvastgoed zich contractueel verbindt om u een zeker rendement aan te bieden, jaar in jaar uit, zonder dat u zelf huisbaas moet zijn. U kunt met dergelijke formules dus met een gerust hart de wijde zee intrekken en met volle teugen genieten van uw boottrip. Zonder wakker te liggen of gestalkt te worden door vervelende huurders.

Een passieve vastgoedinvestering met contractueel gewaarborgd rendement. Vaak in volle eigendom zodat u tastbaar vastgoed bezit. Dat is pas een slimme oplossing voor een vermogende wereldreiziger die wenst te genieten van de waardevastheid van vastgoed, zonder er zelf de vervelende verantwoordelijkheden voor te moeten dragen.

Bezoek de internationaal georiënteerde en inspirerende website van Wereldwijd Leven voor een overzicht van interessante vastgoedinvesteringen in binnen- en buitenland. Er zijn vastgoedaanbiedingen beschikbaar die puur voor verhuur bestemd zijn (pure opbrengsteigendommen), maar er zijn er ook ter beschikking voor gemengd gebruik.

In het eerste geval gaat het om pure opbrengsteigendommen waarbij u kunt genieten van een waterdichte huurgarantie. Op die manier bent u zeker van een jaarlijks rendement op uw geïnvesteerd eigen vermogen zonder dat leegstand of schade impact heeft op uw rendement. Bekijk op de website opbrengsteigendommen te koop voor verhuur met huurgarantie in Vlaanderen, Leuven, België, Duitsland, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk, enzovoort.

In dat laatste geval gaat het om recreatiewoningen waarvan u zelf ook kunt gebruik maken (aantal weken per jaar afhankelijk van de aanbieder). Zo’n aantal weken eigen gebruik van een recreatiewoning kan ook een optie zijn om te combineren met een bootvakantie! Ontdek er bijvoorbeeld recreatiewoningen te koop met zorgeloze rendementsformules (inclusief eigen gebruik) in Frankrijk, Italië, Montenegro, enzovoort.

Daarnaast kan u er ook terecht voor unieke recreatiewoningen voor eigen gebruik, zoals op de Seychellen, Saint Kitts en Nevis, Grenada, Dominicaanse Republiek, Turkije, Malta, Kroatië, Montenegro, Italië, Frankrijk, Spanje, enzovoort. Sommige van deze bestemmingen zijn ideale plaatsen voor magnifieke zeil- en boottochten. Ook het overwegen waard als pied-à-terre bijvoorbeeld.

Een goed renderende vastgoedbelegging op de juiste locatie met een zeker rendement is qua veiligheid één van de beste oplossingen voor een wereldreiziger met centen en stijl. Waardeert u uw vrije tijd en begrijpt u dat stress en kopzorgen bijzonder vervelend zijn? Opteer dan voor een investering in vastgoed in volle eigendom op passieve wijze

Gerelateerde berichten

Auto huren in Rotterdam en met de boot naar Engeland of zonder auto naar Engeland?

Stel, je bent in Rotterdam en je droomt van een reis naar Engeland. Nu sta je voor de keuze: moet je een auto huren in Rotterdam en met de boot naar...

Lees meer

Over ons

We nemen graag interessante onderwerpen met je door. Lees snel onze leuke blogs!

Contactgegevens

Via info @ emci.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden