emci.nl

De leukste hotspots voor een vakantie in Nederland.

Geplaatst op

Wanneer je op vakantie in Nederland bent wil je natuurlijk leuke hotspots bezoeken. Het is makkelijk met vervoer denk bijvoorbeeld aan een auo huren Schiphol. Direct van het vliegveld kan je alle kanten op. Deze blog richt zich op de leuke hotspots in Randstad: Rotterdam, Den Haag en Amsterdam.

 

Een bezoekje aan het smaakparadijs de Markthal in Rotterdam

Ontdek de bruisende Markthal in Rotterdam, hier kan je genieten van diverse culinaire hoogstandjes met lokale producten en unieke eet ervaringen. Dit is een smaakvol begin aan je vakantie. In de markthal is er namelijk voedsel uit verschillende werelddelen. Van Spaans tot Chinees en van Colombiaans tot Turks. Het is ook makkelijk om je auto te parkeren in de garage onder de Markthal.

 

Een mooie strandwandeling bij de tweede Maasvlakte

Wandelen bij de Tweede Maasvlakte biedt een unieke ervaring vanwege de uitgestreken zandstranden. Er is veel moderne architectuur en een dynamisch landschap wat zorgt voor mooie beelden. Hier komen zowel natuur als industrie samen in een wandeling. Parkeer je auto aan de kant en geniet met je voeten in het zand.

 

Een dagje Den Haag

Iets verderop is de politieke hoofdstad van Nederland, Den haag, Een dagje Den Haag kan ook heel leuk zijn. In Den Haag kan je genieten van de mooie duinen nabij Scheveningen of een cultureel tripje bij het Mauritshuis. Zorg wel dat je van tevoren je bezoeken aan de musea reserveert zodat je zeker weet dat je binnenkomt. In Den Haag zijn er parkeerplaatsen genoeg om je huurauto te parkeren.

 

Een trip naar de hoofdstad Amsterdam

Amsterdam heeft een bruisend centrum er is veel te beleven voor een dagje weg in de hoofdstad van Nederland. Er zijn genoeg parkeerplaatsen om je auto te parkeren en te genieten van de stad. Zoals bijvoorbeeld een rondvaart in de Amsterdamse grachten. Dit is vooral dichtbij met autohuur Schiphol.

Al met al is er veel te doen in Nederland wanneer je een huurauto hebt. Je hebt genoeg flexibiliteit om van je vakantie te genieten. Reserveer op tijd je huurauto maar ook de uitjes die je gaat doen. Zo weet je zeker dat je van alles volop kan genieten.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag interessante onderwerpen met je door. Lees snel onze leuke blogs!

Contactgegevens

Via info @ emci.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden