emci.nl

Feestje organiseren? Wij komen met originele ideeën

Geplaatst op

Heb jij zin om binnenkort alles uit de kast te halen en een leuk feestje te organiseren? Wij helpen met een paar originele ideeën voor een goed en sowieso geslaagd feestje! 

 

Themafeestjes

Hoe leuk is het als iedereen verkleed naar jouw feestje komt? Gaaf om iedereen zijn outfits te zien en om leuke foto’s te maken. Decoreer de ruimte op basis van het thema en het zal een leuke sfeer creëren met alle versieringen en outfits! Leuke thema’s zijn bijvoorbeeld, 80s, hippies, Hawaii, Hollywood en carnaval. Ook kan je een DJ regelen die muziek speelt die binnen het thema past, om het helemaal af te maken.

Partyboot

Zin in een leuke unieke locatie voor jouw feestje? Huur dan een partyboot! Een stabiele boot waar je goed op kan dansen met loungebanken. De ideale plek voor een goed feestje. Muziek, drankjes en snacks en je bent helemaal klaar voor een goed feest op het water! Je hebt veel bedrijven waar je een partyboot kunt huren. Dus zoek er een bij jouw in de buurt, woon je in de buurt van het veluwemeer? dan kan je bijvoorbeeld in Harderwijk een boot huren

karaoke

Lekker met al jouw vrienden al jullie favoriete nummers meezingen? Karaoke is altijd een goed idee. Het creëert een leuke sfeer en veel gezelligheid. Huur microfoons, boxen en een beamer en je hebt alles in huis voor een perfecte karaoke avond.

Games 

Spelletjes zijn altijd goed! Leuk en gezellig om samen met jouw vrienden verschillende spellen te doen tijdens een feestje. Denk bijvoorbeeld aan beer pong, bordspelletjes, quizvragen, 30 seconds en nog veel meer. Je kan erg veel kanten op en het is echt heel leuk! Je kan er zelfs een competitie van maken. 

Free Crowd Dances in Blue Painted Enclosure Stock Photo

BBQ feestje

Iedereen houdt van een lekkere BBQ, is het mooi weer? Houd jouw feest buiten met een lekkere BBQ. Hang leuke lichtjes en slingers op en je creëert een erg leuke sfeer. Lekker muziekje en misschien wel een vuurkorf. De perfecte zwoele zomeravond.

Gerelateerde berichten

Waarom op vakantie gaan met de bus?

Het is erg leuk om op vakantie te gaan. Dat is iets waar de meeste mensen het zeker mee eens zullen zijn. Echter, het is wel van belang dat je een...

Lees meer

Over ons

We nemen graag interessante onderwerpen met je door. Lees snel onze leuke blogs!

Contactgegevens

Via info @ emci.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden