emci.nl

Je tuin aanpakken of toch binnenshuis aan de slag?

Geplaatst op

Wil je je huidige woning graag nieuw leven inblazen? Maar vind je het nog lastig om te bepalen waar je graag vernieuwing wilt aanbrengen? Dan is het allereerst belangrijk om te bepalen of je binnen- of buitenshuis aan de slag wilt gaan. Je kunt ervoor kiezen of je voor- of achtertuin een make-over te geven, maar ook in je woning zijn genoeg mogelijkheden. Denk hierbij aan je meubels, accessoires, maar ook de muren en vloer van je woning kun je nieuw leven inblazen. Een andere kleur verf op de muur, of een ander behang kan al een wereld van verschil maken! Hetzelfde geldt voor de vloer: vervang je tapijt voor een mooie pvc-vloer of juist andersom: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Een compleet nieuwe badkamer

Wat je in veel woningen ziet is dat met name de benedenverdieping gemoderniseerd wordt, maar dat de eerste etage wordt overgeslagen. Ben je toe aan vernieuwing in je woning, dan is het helemaal geen gek idee om te beginnen op de eerste etage. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwe badkamer. Je kunt de gehele badkamer eruit slopen en vernieuwen, maar je kunt het ook kleiner aanpakken door een aantal onderdelen te vervangen. Kies in zo’n geval voor een nieuwe spiegel en kraan, of een nieuwe douche. Voor meer inspiratie kun je gaan naar de pagina van TIZ Design. Hier vind je een overzicht van alle mogelijkheden en de mooiste badkamermeubels.

Vernieuwing aanbrengen in de achtertuin

Ben je tevreden met je meubels en wil je verder eigenlijk niets veranderen binnenshuis? Dan kun je er ook voor kiezen om in de tuin aan de slag te gaan. Mogelijkheden op dit gebied zijn een nieuwe schutting, het planten van een boom of het poten van nieuwe bloemen of planten. Een andere leuke optie is om een tuinhuis of blokhut te laten plaatsen in je achtertuin. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden op dit gebied? Ga naar https://www.woodpro.nl/ en ontdek de mogelijkheden!

Gerelateerde berichten

Auto huren in Rotterdam en met de boot naar Engeland of zonder auto naar Engeland?

Stel, je bent in Rotterdam en je droomt van een reis naar Engeland. Nu sta je voor de keuze: moet je een auto huren in Rotterdam en met de boot naar...

Lees meer

Over ons

We nemen graag interessante onderwerpen met je door. Lees snel onze leuke blogs!

Contactgegevens

Via info @ emci.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden