emci.nl

Voordelen van een jachthaven bij je camping

Geplaatst op

Een camping jachthaven is erg handig als je een liefhebber van varen bent. Er zijn allerlei voordelen verbonden met een camping. Die willen we graag met je doornemen in deze tekst. Dus lees snel verder en doe je voordelen met de inspiratie die we je geven. 

Wat heeft een jachthaven voor je in petto? 

Doorgaans heeft een jachthaven plaats voor verschillende type boten. Denk aan een zeilschip of motorboot. Het is zo fijn om te overnachten op een dergelijke camping. Op deze manier heb je een plek waar je even basiskamp op kunt slaan. Dan kun je ook heel gemakkelijk de omgeving van de camping verkennen. Misschien wil je zelfs wel even in de buurt een auto huren om een eind te rijden. Wat je maar wilt doen. 

Waar slaap je dan op zo’n camping?

Wanneer je graag aanmeert op een dergelijke camping, dan is het de bedoeling dat je in je boot slaapt. Natuurlijk kun je allerlei variaties bedenken waarbij je ook een nacht in een hotel in de buurt slaapt. Als klant ben je de koning en alles kan wat dat betreft. Het leuke van het slapen in je boot is natuurlijk wel dat je op je drijfwoning een bijzondere sfeer aantreft. Een camping jachthaven heeft in de regel stroompunten. Ook zijn er sanitaire voorzieningen en een drinkwaterpunt. Heel fijn! 

Bootje huren

Bij sommige havens is het mogelijk om een boot te huren. Dit is een leuke service. Zo duur hoeft dat allemaal niet ze zijn. Lees je er eerst goed op in en overleg indien nodig met een expert, die al dan niet op de haven aanwezig is. 

Conclusie 

Nog even alle voordelen op een rij: 

 

  • Je kunt overnachten 
  • Er is een goede verbinding met de verschillende interessante gebieden in de omgeving. Denk aan waterwegen en landwegen (eventueel ritje maken met een fiets of huurauto) 
  • Er is stroom
  • Er is water 
  • De nodige sanitaire voorzieningen zijn aanwezig
  • Een haven geeft je een basiskamp van waaruit je in de omgeving kunt genieten van: de natuur, restauraunts, zwemmen, steden, dierenparken en ga zo maar door. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag interessante onderwerpen met je door. Lees snel onze leuke blogs!

Contactgegevens

Via info @ emci.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden