emci.nl

Waar kun je inpersmoeren voor gebruiken?

Geplaatst op

Een inpersmoer is vaak van staal gemaakt en zorgt voor een betrouwbare, sterke verbinding van de ventilatormotor die in de dunne plaat van een afzuigkap zit. De moeren zijn gemakkelijk en snel te monteren op de gewenste plek. Ze zijn verkrijgbaar bij het bedrijf Batenburg, waar je gemakkelijk een offerte kan aanvragen. Het bedrijf bevindt zich in Veenendaal. Aan een inpersmoer zitten meerdere voordelen en het is handig om te weten waar je deze voor kunt gebruiken. Ook de leverancier Cembre speelt hierin een groot onderdeel. Cembre is een Italiaanse fabrikant die gericht is op persverbinders en installatie gereedschappen. 

Voordelen van een inpersmoer

Het product komt volledig uit de pers, waardoor je geen tijd kwijt bent aan nabewerking. Als de moeren worden geplaatst, dan kan er geen verschuiving meer plaatsvinden tussen het gat en de moer zelf. Ook zorgen de moeren ervoor dat er een erg nauwkeurige tolerantie bereikbaar is, en dat er geen beschadiging aan de oppervlakte is. De moeren veroorzaken geen thermische materiaal verzakking. Geen extra energie wordt verbruikt, maar ook geluiden en dampen worden gereduceerd, waardoor het dus beter is voor het milieu. Ook al wordt er geen extra energie verbruikt, de productiesnelheid blijft nog steeds vrij hoog. Deze kan namelijk oplopen tot 100 slagen per minuut.

Oplossingen van Cembre

Deze moeren zijn één van de oplossingen van Cembre. Cembre zorgt voor hoogwaardige producten op het gebied van persverbinders en installatie gereedschappen die betrouwbaar, duurzaam en veilig zijn. Ook verkoopt het bedrijf alles wat te maken heeft met kabelconfectie. Alles wordt gecertificeerd naar Europese normen en DIN maten. De oplossingen van Cembre zorgen ervoor dat alle producten getoetst zijn aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor je ervan bent verzekerd dat je hoogwaardige producten hebt. Op de website vind je hier meer informatie over, bijvoorbeeld welke eisen de gereedschappen hebben en wat het assortiment van Cembre is. Alles wordt zo snel mogelijk geleverd en het bedrijf biedt ook trainingen en opleidingen aan voor het productgamma van Cembre als je hier meer interesse in hebt.

Gerelateerde berichten

Auto huren in Rotterdam en met de boot naar Engeland of zonder auto naar Engeland?

Stel, je bent in Rotterdam en je droomt van een reis naar Engeland. Nu sta je voor de keuze: moet je een auto huren in Rotterdam en met de boot naar...

Lees meer

Over ons

We nemen graag interessante onderwerpen met je door. Lees snel onze leuke blogs!

Contactgegevens

Via info @ emci.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden