emci.nl

Welk kinderzwemvest is het beste voor je kind?

Geplaatst op

Ouders zijn vaak bang om aan hun kinderen te denken als ze het water op gaan. Dit is begrijpelijk, maar het hoeft niet zo te zijn. Er zijn veel zwemvest opties beschikbaar voor kinderen die zorgen voor meer veiligheid en gemoedsrust terwijl ze plezier hebben in de zon! In dit artikel zullen we uiteenzetten wat je moet weten voordat je een aankoop doet, zodat je het beste reddingsvest voor kinderen voor jouw kinderen kunt vinden.

Wanneer moet mijn kind een zwemvest gebruiken?

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van het juiste reddingsvest voor je kind is de leeftijd. Als ze minder dan 2 jaar oud zijn, of minder dan 30 pond wegen, dan zullen ze een Type I of Type II PFD (reddingsvest) nodig hebben. Een Type I PFD is ontworpen om kinderen op hun rug en op hun buik te houden, zodat hun hoofd boven water blijft en ze kunnen ademen. Een Type II-zwemvest heeft een lagere kraag en sluit beter aan rond de nek en de borst, zodat het niet hindert als een kind op zijn buik omvalt. Deze twee types reddingsvesten zijn de beste voor baby’s en peuters. Bij een kinder zwemvest werkt het net wat anders.

Zodra een kind oud genoeg is om zelfstandig te lopen, kan het een type III reddingsvest gebruiken (dat tot de leeftijd van 12 jaar meegaat). Een type III reddingsvest is meer vorm-passend, wat kinderen meer vrijheid geeft tijdens het peddelen of rondzwemmen in het water. Ze hebben ook zakken die je kunt vullen met ijskoud water uit het meer om je kleintje koel te houden terwijl je op de boot bent! Wanneer je een type II of type III PFD koopt voor uw kinderen, zorg er dan voor dat het correct past. Het mag niet over de kin omhoog komen of gemakkelijk over een andere laag kleding passen. Als het te groot is, zal het niet goed werken. Vergeet niet om voor jezelf ook een reddingsvest aan te schaffen! Deze veiligheidsmiddelen zijn er niet alleen voor kinderen. Het maakt niet uit hoe oud je bent of op wat voor soort boot je vaart, het is nooit een goed idee om de steiger te verlaten zonder er een te dragen. Zorg ervoor dat iedereen in het gezin zijn of haar zwemvest draagt als ze het water op gaan, zodat je deze zomer allemaal veilig en gelukkig kunt varen!

Gerelateerde berichten

Auto huren in Rotterdam en met de boot naar Engeland of zonder auto naar Engeland?

Stel, je bent in Rotterdam en je droomt van een reis naar Engeland. Nu sta je voor de keuze: moet je een auto huren in Rotterdam en met de boot naar...

Lees meer

Over ons

We nemen graag interessante onderwerpen met je door. Lees snel onze leuke blogs!

Contactgegevens

Via info @ emci.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden